Βραβείο για το πρόγραμμα “Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο”

Εκ μέρους της 50και Ελλάς η Μυρτώ-Μαρία Ράγγα και η Λιζ Μεσθεναίου παρευρέθηκαν στις 21 Φεβρουαρίου στην τελετή απονομής των βραβείων Responsible Business Awards για υπεύθυνες επιχειρήσεις και δράσεις ΜΚΟ.

Παρόλο που δεν κερδίσαμε άμεσα το βραβείο για το πρόγραμμα μας “ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ” που υλοποιήσαμε με την υποστήριξη της COSMOTE, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που η COSMOTE διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο για υπεύθυνη επιχείρηση στην κατηγορία “Τεχνολογία για το κοινό καλό – Ψηφιακή Εκπαίδευση και Δεξιότητες”.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής αναφέρθηκε ότι το πρόγραμμα έγινε σε συνεργασία με την 50και Ελλάς και πάνω από 10.000 άτομα μεγαλύτερης ηλικίας έχουν μάθει να χρησιμοποιούν υπολογιστές, tablet και να εξοικειώνονται με τις νέες τεχνολογίες. Η τεχνογνωσία της 50και Ελλάς, η πολυετής εμπειρία και η εμπιστοσύνη μιας μεγάλης εταιρείας στο να χρηματοδοτήσει το πρόγραμμά μας όλα αυτά τα χρόνια επιβραβεύεται μέσα από αυτή τη διάκριση. Μέσω αυτού του προγράμματος, πιστεύουμε ότι έχουμε βοηθήσει να διασφαλίσουμε ότι πολλοί Έλληνες άνω των 50 δεν εξαιρούνται πλέον από τον ψηφιακό κόσμο.

Φυσικά εξακολουθούμε να έχουμε λίστες αναμονής με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για παρόμοια προγράμματα, αλλά δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αυτά τα θαυμάσια δωρεάν μαθήματα κατάλληλα για τους “μεγάλους μαθητές” μας, μέχρι να βρούμε νέα χρηματοδότηση για τη διοργάνωσή τους.

Λυπούμαστε που η COSMOTE αποφάσισε να μη συνεχίσει τη χρηματοδότηση αυτού του προγράμματος. Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη σας!