Στήριξε την 50και Ελλάς στο YouBeHero χωρίς κόστος

22 Δεκεμβρίου 2022

Γιατί YouBeHero

Η 50και Ελλάς συμβλήθηκε με το YouBeHero, την ελληνική online πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα σε όσους πραγματοποιούν τις καθημερινές τους αγορές μέσω διαδικτύου, χωρίς κανένα κόστος, να γίνουν οι ήρωες κοινωφελών οργανώσεων προσφέροντας σημαντική βοήθεια. Μπορούν τώρα όλοι οι υποστηρικτές της 50και Ελλάς, ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ – το τονίζουμε – να συμβάλουν στο έργο μας και να στηρίξουν την οργάνωση μας, κάνοντας κανονικά τις online αγορές τους, σε περισσότερες από 500 συμβεβλημένες επιχειρήσεις, οι οποίες, χωρίς καμία επιβάρυνση του πελάτη, παραχωρούν ένα ποσοστό από την αξία της παραγγελίας του, στην οργάνωση που ο ίδιος έχει επιλέξει στο YouBeHero.

Στήριξε μας και γίνε εσύ ο «ήρωας» μετατρέποντας κάθε ηλεκτρονική σου αγορά σε πράξη αλληλεγγύης

Πως γίνεται;

Η διαδικασία είναι απλή. Το YouBeHero συνεργάζεται με online καταστήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού όπως: AliExpress, ΑΒ Βασιλόπουλος, Domino’s pizza, Aegean Αirlines, Attrattivo, E-shop.gr, Media Markt, Public, Παιχνίδια Μουστάκας και πολλά άλλα. Ο χρήστης μέσω του YouBeHero μπορεί να ενεργοποιήσει την υπηρεσία της δωρεάς και κάθε φορά που πραγματοποιεί τις αγορές του σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα, η δωρεά μεταφέρεται στην οργάνωση της επιλογής του, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Μέσω των συνεργαζόμενων ηλεκτρονικών καταστημάτων μπορεί να αγοράσει κανείς ρούχα, παπούτσια, είδη σούπερ μάρκετ, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, gagdets,  λευκά είδη, λευκές συσκευές, παιχνίδια, ζωοτροφές, κινητά και αξεσουάρ και συγχρόνως να κάνει δωρεά στην αγαπημένη του οργάνωση χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.  Έτσι, καλύπτοντας μια δική μας καθημερινή ανάγκη, μέσω του YouBeHero, φανερώνουμε τον «ήρωα» που κρύβουμε μέσα μας.

Δες την παρουσίαση σε βίντεο

Μπορείς τώρα να στηρίξεις την 50και Ελλάς, ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ, κάνοντας τις συνήθεις online αγορές σου.  Πατώντας τον σύνδεσμο Επιλογή Οργάνωσης, μεταφέρεσαι στην σελίδα 50και Ελλάς στην πλατφόρμα YouBeHero, όπου με ένα κλικ επιλέγεις να στηρίξεις με τις αγορές σου την οργάνωση.

Επιλέξτε την Οργάνωση μας!

Αφού επιλέξεις την 50και Ελλάς, κάνε την εγγραφή σου στο Youbehero είτε με email είτε με το Facebook.  Η εγγραφή είναι δωρεάν και σου επιτρέπει να φαίνεται το όνομα σου ανάμεσα στους υποστηρικτές της οργάνωσης μας, αλλά και να παρακολουθείς τις δωρεές από τις αγορές σου να συγκεντρώνονται.

Ηρωικός Υπενθυμητής για να μην μας ξεχνάς

Ο “Ηρωικός Υπενθυμητής” είναι απαραίτητος, για να ξέρεις ποια καταστήματα είναι συμβεβλημένα με το YouBeHero.  Eίναι μια εφαρμογή για pc, που εγκαθιστάς στον φυλλομετρητή σου, Firefox ή Chrome, για να σου θυμίζει κάθε φορά ότι μπορείς να στηρίξεις την 50και Ελλάς και να συνεισφέρεις, χωρίς κανένα επιπλέον δικό σου κόστος, στο έργο της, κάνοντας τις συνηθισμένες αγορές σου.  Δεν περιέχει διαφημίσεις, δεν ενοχλεί, πανεύκολο στη χρήση, σέβεται την ιδιωτικότητα σου, είναι ασφαλές, είναι δωρεάν και κάνει την υπενθύμιση των δωρεών σου παιχνιδάκι!.

Πως δουλεύει ο Ηρωικός Υπενθυμητής

Όταν ψάχνεις ένα προϊόν στο internet, ο “Ηρωικός Υπενθυμητής” σου δείχνει στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google, τα καταστήματα που συνεργάζονται με το YouBeHero. Ολοκληρώνοντας την εκάστοτε αγορά σου, σου δείχνει επίσης το ποσοστό της αγοράς σου που μετατράπηκε σε δωρεά!  Ακόμα και αν μπείς απ’ευθείας σε κάποιο απο τα συνεργαζόμενα καταστήματα, χωρίς αναζήτηση στο Google, πάλι θα σου εμφανιστεί ειδοποίηση για να ενεργοποιήσεις την δωρεά!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις “ενεργοποίηση δωρεάς” και να περιμένεις 2 δευτερόλεπτα να ανανεωθεί η σελίδα!  Αυτό ήταν! Απο εδώ και πέρα, ένα ποσοστό της τελικής αξίας των προϊόντων που θα αγοράσεις απο αυτό το κατάστημα, θα γίνει δωρεά στην 50και Ελλάς και φυσικά χωρίς να σου έχει κοστίσει τίποτα! Οι τιμές παραμένουν οι ίδιες!

Δες το σχετικό βίντεο

Μην καθυστερείς!  Η στήριξη σου είναι σημαντική για μας.  Εγκατάστησε τον Ηρωικό Υπενθυμητή τώρα, για να είσαι έτοιμος για την επόμενη αγορά σου και την πρώτη σου χωρίς κόστος δωρεά στην 50και Ελλάς.

Εγκατάστησε τον Ηρωικό Υπενθυμητή

Περισσότερα για το YouBeHero!

Το YouBeHero προφέρεται ως έξης: Γιου, δηλαδή εσύ. Μπι, γίνε. Χήροου, δηλαδή ήρωας!

Το YouBeHero ιδρύθηκε το 2019, από τρεις νέους και σήμερα είναι πάνω από είκοσι άνθρωποι, όλοι εθελοντές, από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου, πληροφορικάριοι, designers, προγραμματιστές, δικτυάδες, δημοσιογράφοι, κειμενογράφοι, φοιτητές (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί), φωτογράφοι, κηπουροί, μάγειροι, γονείς και γενικά σκληρά εργαζόμενοι.  Λογικό είναι, με τόσες πολύπλευρες προσωπικότητες το YouBeHero να φέρνει στο «τραπέζι» μια μοναδική συνταγή που αφορά το όραμα, την αποστολή και ό,τι συνολικά πρεσβεύει η πρωτοβουλία αυτή.

Η αποστολή του YouBeHero

«Η δημιουργία δωρεάν, επαναλαμβανόμενων δωρεών προς μη κερδοσκοπκές οργανώσεις για την επίτευξη των στόχων τους και η ενημέρωση του κόσμου γύρω από το έργο που παράγουν», με την πίστη ότι στο μέλλον οι άνθρωποι θα ενδιαφέρονται ακόμα περισσότερο για τις κοινωφελείς οργανώσεις και την κοινωνία συνολικά. Για να φτάσουμε όμως εκεί, απαιτείται εργασία από όλους.  Χρειάζεται να γίνουμε όλοι μέρος κάτι μεγαλύτερου από εμάς και να έρθουμε πιο κοντά ως κοινότητα. Το YouBeHero στηρίζει οργανώσεις που προσφέρουν σημαντικό έργο και εντάσσονται σε τρεις κατηγορίες: Για τον άνθρωπο, Φιλοζωικές, Περιβαλλοντικές.


Για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια για την εφαρμογή του YouBeHero στις online αγορές σου, μπορείς να επικοινωνείς με την 50και Ελλάς, τηλεφωνικά στο 211 7100203 ή μέσω email στο info@50plus.gr.  Θα είναι χαρά μας να βοηθήσουμε.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ YOUBEHERO

50και Ελλάς

Κοινοποιήστε
Μετάβαση στο περιεχόμενο