Ομιλία της 50και Ελλάς στην Inner Wheel

11 Ιανουαρίου 2023
InnerWheel-2023.01
Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023, ώρα 10πμ

Η Ομοσπονδία Inner Wheel Ελλάδας και οι όμιλοι Inner Wheel Αθηνών-Βορρά, Γλυφάδας, Κηφισιάς, Ηλιούπολης και Χαλανδρίου, διοργανώνουν εκδήλωση, με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων της μητρικής οργάνωσης Inner Wheel International, αυτό το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου και ώρα 10πμ, στο ξενοδοχείο Golden Age of Athens.

Στην εκδήλωση η διευθύνουσα σύμβουλος της 50και Ελλάς, Δρ. Μυρτώ – Μαρία Ράγγα θα πραγματοποιήσει διαδραστική ομιλία, με θέμα:

Η Ασφάλεια των Ηλεκτρονικών μας Συναλλαγών

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Η εκδήλωση θα έχει συνολική διάρκεια 2 ώρες, από τις 10πμ, ως τις 2μμ και θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Σαπφώ του ξενοδοχείου Golden Age of Athens, Μιχαλακοπούλου 57, ΤΚ 11528.

Στο διάλειμμα θα προσφερθούν καφές και σνακ.  Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο 15 ευρώ.

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση Inner Wheel και να παρακολουθήσετε την ομιλία της Δρ. Μυρτώς – Μαρίας Ράγγα, παρακαλούμε, καλέστε στο 211 7100203 και κλείστε τις θέσεις σας.

 


Ενημέρωση – Updates

Ευχαριστούμε την Inner Wheel Greece για την πρόσκληση στη μινι-ημερίδα, όπου τα στελέχη της 50και Ελλάς, Δρ. Μυρτώ-Μαρία Ράγγα και Τσέλση Λαζαρίδου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για την Ασφάλεια των Ηλεκτρονικών Συναλλαγών. Η κατάμεστη αίθουσα και ενεργή συμμετοχή των μελών του Inner Wheel απέδειξαν για άλλη μια φορά την ανάγκη για ενημέρωση και εκπαίδευση των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας και όχι μόνο, για ασφαλείς συναλλαγές και χρήση του διαδικτύου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την υπόσχεση αυτή η εκδήλωση να είναι η αρχή της συνεργασίας των δύο οργανώσεων.

Κοινοποιήστε
Μετάβαση στο περιεχόμενο