Ενημερωτική Εκδήλωση “Ζώντας με την Άνοια”

12 Μαρτίου 2023

Η Εκδήλωση

Οι Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων Άκτιος & τα Κέντρα Αποκατάστασης Ιατρική Άσκηση, διοργανώνουν εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα, με τίτλο Ζώντας με την Άνοια και θέμα την Διάγνωση, την Αντιμετώπιση και τις Τεχνικές Συμπεριφοράς στους ανθρώπους με Άνοια.

Η εκδήλωση απευθύνεται στους Φροντιστές των ανθρώπων με Άνοια και θα λάβει χώρα στις 27 Μαρτίου και ώρες 18:00 – 21:00, στο Θέατρο ΗΒΗ, Σαρρή 27, περιοχή Ψυρρή, στην Αθήνα και τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών, της Ελληνικής Νευροψυχολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας, του Κοινωφελούς Σωματείου Φροντίζω, του Επιστημονικού Κολλεγίου Ελλάδος SDG και της 50και Ελλάς.

Είσοδος Ελεύθερη

Ζώντας με την Άνοια

Δευτέρα 27.03.2023 - 'Ωρες 18:00 - 21:00

ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: ΘΕΑΤΡΟ ΗΒΗ, ΣΑΡΡΗ 27, ΨΥΡΡΗ, ΑΘΗΝΑ – 105 54

Το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης

Η Άνοια Σήμερα

Δρ. Παρασκευή Σακκά – Νευρολόγος Ψυχίατρος, Πρόεδρος Εταιρείας Alzheimer Αθηνών, Πρόεδρος Ελληνικού Παρατηρητηρίου για την Άνοια

Εκτίμηση και Διαχείριση της Άνοιας

Αθανασία Λιοζίδοu – Νευροψυχολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Νευροψυχολογικής Εταιρείας, Υπεύθυνη Τμήματος Νευροψυχολογίας Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

Νέες Τεχνολογίες στην αντιμετωπιση της νόσου Aιzheimer

Ιωάννης Καψαλάκης – Νευρολόγος, Υπεύθυνος Τμήματος Νευροαποκατάστασης του Κέντρου Αποκατάστασης Ιατρική Άσκηση

Η Πραγματικότητα του Ανθρώπου με Άνοια – Τεχνικές Συμπεριφοράς για τους Οικογενειακούς Φροντιστές

Δρ. Κωστής Προύσκας – Ψυχολόγος, Δρ. Γεροντολογίας, Διευθύνων Σύμβουλος Ακτιος Α.Ε., Επιστημονικός Υπεύθυνος του Κέντρου Ημέρας για την Άνοια Φροντίζω.

 

 

Κοινοποιήστε
Μετάβαση στο περιεχόμενο