Συμμετοχή της 50και Ελλάς στο σεμινάριο για ΜΚΟ του HIGGS "Accelerator"

Η 50και Ελλάς συμμετείχε στο σεμινάριο "Accelerator" του HIGGS, χρηματοδοτούμενο από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν να αποκτήσουμε περισσότερες γνώσεις για να βελτιώσουμε τη λειτουργία της οργάνωσής μας και την αποτελεσματικότητα των δράσεών μας.

Πρόσκληση στο Φεστιβάλ “4F for Silver Safety” για την ευεξία και ευημερία στις μεγαλύτερες ηλικίες

Στις 27, 28 και 29 Ιουνίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η 4η και τελευταία διεθνής συνάντηση του προγράμματος δια βίου μάθησης Erasmus+ με τον τίτλο “4F for Silver Safety”. Οι εταίροι του προγράμματος από Σλοβακία και Κύπρο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα μας, καλούνται να συμμετέχουν σε ένα διαγωνισμό φωτογραφίας όπου θα απαθανατίσουν ότι θεωρούν ότι συμβάλει στη συναισθηματική και νοητική μας ενδυνάμωση ( ένα τοπίο, μια δραστηριότητα κ.α.)

Καμπάνια για τα Δικαιώματα των Ατόμων Μεγαλύτερης Ηλικίας

Η παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων (1η Οκτωβρίου 2018) αλλά και ο εορτασμός της 70ής επετείου της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (10η Δεκεμβρίου 2018) μας υπενθυμίζει ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μειώνονται με την ηλικία!

Ημερίδα Ελληνικής Ένωσης Γηριατρικής (Ε.Ε.Γ.)

Η Ελληνική Ένωση Γηριατρικής (ΕΕΓ) διοργανώνει σεμινάριο στις 10 Νοεμβρίου 2018 στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ. Σας περιμένουμε να μιλήσουμε για το ρόλο της διατροφής και της φυσικής άσκησης στην υγιή γήρανση.

Γενική είσοδος: 20 ευρώ, Φοιτητές: 10 ευρώ Επίσημες γλώσσες: Ελληνικά και Αγγλικά

Για προεγγραφή, παρακαλούμε αποστείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.