ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

15 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης κατά της Κακοποίησης Ηλικιωμένων

Διακρίσεις λόγω ηλικίας και κακοποίηση ηλικιωμένων: δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Συμμετοχή της 50και Ελλάς στο συνέδριο της AGE PLATFORM EUROPE "Ισότητα και συμμετοχή σε μεγαλύτερη ηλικία: Ποιος είναι ο ρόλος της κοινωνικής προστασίας και της εκπαίδευσης;"Στο πλαίσιο του συνεδρίου συμμετέχει η Μυρτώ Ράγγα εκ μέρους της 50και Ελλάς στην πρωτοβουλία για την ενδυνάμωση των οργανώσεων για την καταπολέμηση των ηλικιακών διακρίσεων.

 

HIGGS DONOR'S SPEED DATING EVENT IIIΗ 50και Ελλάς συμμετείχε στο DONOR'S SPEED DATING EVENT III την Τρίτη 5 Ιουνίου 2019 στις όμορφες εγκαταστάσεις του HIGGS. Είχαμε τη δυνατότητα να γνωριστούμε από κοντά με εκπροσώπους διαφόρων δωρητών (ιδρύματα, εταιρείες) αλλά και άλλων ΜΚΟ και να συζητήσουμε μαζί τους τα σχέδιά μας. Ελπίζουμε από αυτές τις πρωτοβουλίες να μπορέσουν πολλές οργανώσεις (μαζί τους κι εμείς) να χρηματοδοτηθούν ώστε να συνεχίσουν το σημαντικό κοινωνικό τους έργο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο HIGGS για αυτή τη δυνατότητα!

https://www.facebook.com/higgs3Greece

50plusGRΣτο πλαίσιο του προγράμματος ΘΑΛΗΣ του Πανεπιστημίου Πελοπονήσου κατά το οποίο αξιολογήθηκαν ΜΚΟ στην Ελλάδα, συμμετείχαμε με μεγάλη χαρά και τα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά για τη δουλειά μας! Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας να συμμετέχετε στις δράσεις και τα προγράμματά μας τα οποία μας έδωσαν 4 αστέρια για την κατηγορία "Ανθρώπινα Δικαιώματα" 3 αστέρια για την "Εκπαίδευση". Τα αποτελέσματα αυτά μας καταστούν στις πιο πετυχημένες οργανώσεις στον Ελλαδικό χώρο!

Δείτε τις λεπτομερείς αξιολογήσεις στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.greekngosnavigator.org/50kai-ellas