Ο γύρος των μουσείων του κόσμου σε 80 λεπτά - Εικαστικό Εργαστήρι για άτομα άνω των 50

O Φιλέας Φογκ χρειάστηκε 80 μέρες για να κάνει τον γύρο του κόσμου… εμείς σε 80 μόνο λεπτά θα επισκεφθούμε τις ψηφιακές συλλογές άλλων μουσείων σε ολόκληρο τον κόσμο! Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι τα tablet του μουσείου Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ και το ταξίδι μας αρχίζει. Μέσα από την ψηφιακή περιήγηση ο κάθε επισκέπτης θα επιλέξει τα δυο αγαπημένα του εκθέματα και θα δημιουργήσει ένα εικαστικό κολάζ.

Πότε; Στις 19 & 20 Μαΐου: 09.30 – 11.00.
Πού;Πρωτέως 25, Ν.Κηφισιά

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Μπείτε απλά και κάνετε κράτηση ηλεκτρονικά στο https://www.otegroupmuseum.gr/…/artic…/42222020/view_article, για να εξασφαλίσετε έγκαιρα την θέση σας. Απλά επιλέξτε την ημερομηνία 19 ή 20/5 και δηλώστε τον αριθμό ατόμων ("παιδιών").

Προσοχή: το σύστημα κρατήσεων μας λειτουργεί με βάση των αριθμό των παιδιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση επειδή το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για εσάς... τα «παιδιά» είστε εσείς. Δηλαδή μετακινείτε την μπάρα που αντιστοιχεί στα παιδιά σύμφωνα με τον αριθμό των ενηλίκων που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα.

Τιμώμενο Μουσείο του 2018 για την Ελλάδα, ανακηρύχθηκε το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ, από το Ελληνικό Τμήμα του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (ICOM), που απονέμει την τιμητική αυτή διάκριση κάθε χρόνο, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18 Μαΐου). Για τη φετινή διεθνή ημέρα, με θέμα «Μουσεία και (δια)δίκτυα. Νέες προσεγγίσεις, νέο κοινό», το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών προγραμματίζει μία σειρά από δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, γονείς και ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, που θα φιλοξενηθούν στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του στην Νέα Κηφισιά.

pdfΔείτε το Δελτίο Τύπου.224.38 KB

  • Mouseio-tilepikoinonion-timomeno-mouseio-2018-1
  • Mouseio-tilepikoinonion-timomeno-mouseio-2018-2
  • Mouseio-tilepikoinonion-timomeno-mouseio-2018-4
  • Mouseio-tilepikoinonion-timomeno-mouseio-2018-5
  • Mouseio-tilepikoinonion-timomeno-mouseio-2018-8