Με το Alpha Bonus στηρίζουμε την 50και Ελλάς

8 Δεκεμβρίου 2023
Alpha Bonus

Ένα δώρο χαράς με τους Alpha Bonus πόντους σας

Έχετε σκεφτεί ένα κόσμο, όπου όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες στην υγεία, την εργασία, την εκπαίδευση και την ποιότητα ζωής;  Η 50και Ελλάς, εδώ και 18 χρόνια, μάχεται για ένα κόσμο σαν αυτό, δίκαιο για όλες τις ηλικίες, χωρίς αποκλεισμούς, στερεότυπα και διακρίσεις, και μπορούμε σήμερα περήφανα να λέμε ότι:

Οι ημέρες αυτές, παραμονές Χριστουγέννων, δίνουν σε όλους μας ένα λόγο παραπάνω, να σκεφτόμαστε για ποιά πράγματα είμαστε ευγνώμονες στη ζωή.  Εμείς στην 50και Ελλάς σεβόμαστε και γιορτάζουμε την εμπειρία της ζωής, όχι μόνο μετρώντας τα κεριά στην τούρτα, αλλά με τις πράξεις και τα έργα.  Και αποδίδουμε φόρο τιμής σε όσους με τις πράξεις τους φρόντισαν για εμάς, μας στηριξαν και μας καθοδήγησαν να πετύχουμε περισσότερα.

Βοηθήστε μας να εμπνεύσουμε και να ενδυναμώσουμε όλες τις γενιές!

Αν νιώθετε κι εσείς το ίδιο ευγνώμονες για όσα πήρατε, αν πιστεύετε στο όραμα και το έργο της 50και Ελλάς, μπορείτε τώρα να στηρίξετε την οργάνωσή μας, διαθέτοντας τους πόντους σας από το πρόγραμμα εξαργύρωσης πόντων της Alpha Bank, Bonus Αγάπης, για να συνεχίσουμε να αλλάζουμε τις ζωές εκατοντάδων συνανθρώπων μας!

Μέσω του Προγράμματος Bonus Αγάπης, οι πελάτες της τράπεζας έχουν την δυνατότητα να διαθέτουν τους Bonus πόντους σε Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και η Alpha Bank μετατρέπει τους πόντους αυτούς, σε ποσό το οποίο καταθέτει στον λογαριασμό της οργάνωσης που εσείς επιλέγετε.

Ζητάμε σήμερα τη στήριξη από την κοινότητά μας για να διατηρήσουμε τα προγράμματά μας δωρεάν και ανοιχτά σε όλους τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, που περνούν την πόρτα μας, αποφασισμένοι να μάθουν και να βγουν από το περιθώριο και την κοινωνική απομόνωση, που τους έχει επιβάλει ο ψηφιακός αναλφαβητισμός και άλλες κοινωνικές συνθήκες.

Στην 50και Ελλάς είμαστε εθελοντές, ταγμένοι στα δικαιώματα, την αξιοπρεπή διαβίωση και την καλύτερη ποιότητα ζωής των ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας. Όμως, τα λειτουργικά μας έξοδα δεν καλύπτονται με τον εθελοντισμό. Ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, δεν έχουμε άλλο μέσο επιβίωσης, πέρα από τις συνεισφορές αυτών που αγκάλιασαν το όραμά μας και μας επέτρεψαν να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερους ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, να παραμείνουν δραστήριοι, υγιείς και ασφαλείς, κοντά στην οικογένεια και τους φίλους τους.

Πώς μπορώ να διαθέσω το Alpha Bonus Αγάπης στην 50και Ελλάς;

Κάνοντας τις συναλλαγές σας με Bonus κάρτες Alpha Bank συλλέγετε πόντους.  Για να διαθέσετε τους πόντους σας στην 50και Ελλάς, χρειάζονται μόνο 3 απλά βήματα:

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ

  • Βήμα 1ο: Επιλέγετε την 50και Ελλάς για την δωρεά σας

Alpha Bonus Αγάπης

  • Βήμα 2ο: Επιλέγετε τους πόντους που θέλετε να δωρίσετε.

Alpha Bonus Αγάπης

  • Βήμα 3ο: Συμπληρωνετε τα στοιχεία σας.

Alpha Bonus Αγάπης

Η Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών της Alpha Bank, αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.  Ένας εκπρόσωπος της τράπεζας θα σας καλέσει να επιβεβαιώσει και να προβεί στην ολοκλήρωση της εξαργύρωσης των πόντων σας υπέρ της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης της επιλογής σας.  Η Alpha Bank θα πιστώσει την οργάνωση που επιλέξατε με τα ποσά που αντιστοιχούν στους πόντους που εξαργυρώσατε.

Περισσότεροι τρόποι για να προσφέρετε!

Η οικονομική ενίσχυση του κοινωνικού έργου της οργάνωσής μας, δεν αποτελεί προνόμιο των ολίγων ούτε αφορά μόνο τους έχοντες. Μας αφορά όλους!

Για μας, κάθε μορφή στήριξης μετράει.
Σε σας, μένει μόνο να αποφασίσετε αυτό που σας κάνει χαρά να προσφέρετε.

Σημείωση: Οι δωρεές εκπίπτουν από την φορολογική σας δήλωση.

Κάνετε ένα δώρο χαράς με τους Bonus πόντους σας.

Γίνετε Υποστηρικτής με μια μικρή ετήσια συνδρομή.

Ενισχύστε μας, κάνοντας μια Δωρεά οποιουδήποτε ποσού.

Στηρίξτε μας, χωρίς κόστος με αγορές μέσω YouBeHero.

Κοινοποιήστε
Μετάβαση στο περιεχόμενο