Πρόσκληση: Μάθε πώς μπορείς να κάνεις τις ηλεκτρονικές σου συναλλαγές με ασφάλεια!

31 Μαΐου 2022

Οι καθημερινές συναλλαγές μας έγιναν, όπως και να το δει κανείς, πρόκληση…

Μια πρόκληση, όμως, που κρύβει ευκαιρίες, αφού μας δίνεται η δυνατότητα να εξοικειωθούμε περισσότερο με υπηρεσίες που θα κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές κάνουν, αυτό που ίσως κάποτε να φάνταζε πολύπλοκο, να γίνεται… παιχνιδάκι!

Ελάτε μαζί μας δηλώνοντας συμμετοχή στην εκπαίδευση του προγράμματος “Αισθάνομαι ασφαλής στις ηλεκτρονικές συναλλαγές” (FAITH) και μάθετε πως να κάνετε τις καθημερινές συναλλαγές σας ηλεκτρονικά και με ασφάλεια γλιτώνοντας κόπο, χρόνο και…φόβο!

Τα εργαστήρια και οι άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες του προγράμματος, θα διεξαχθούν από τον Ιούνιο του 2022 έως τον Δεκέμβριο του 2022.

 

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει;

Η 50και Ελλάς αναζητά άτομα ηλικίας άνω των 55 ετών που θέλουν να εξοικειωθούν με τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο ώστε να τις χρησιμοποιούν με άνεση, με αυτονομία και με ασφάλεια.

Ακόμα, επειδή το πρόγραμμα προβλέπει την εμπλοκή ατόμων από την οικογένεια ή το άμεσο περιβάλλον για την ενημέρωση και ευαισθητοποίησή τους, η διαθεσιμότητα κάποιου μέλους της οικογένειας για συμμετοχή σε περιορισμένες δράσεις κρίνεται σημαντική. Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή της Αθήνας.

 

Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή;

Μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε πατώντας εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Το πρόγραμμα είναι πιλοτικό και οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες! Για αυτό το λόγο θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας! Για την εγγραφή σας θα ενημερωθείτε με νέο email.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες πατώντας εδώ.

 

Αν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για παρόμοιες δράσεις, συντονιστείτε στη σελίδα του FAITh https://faith-project.eu/ καθώς και στη σελίδα της 50και Ελλάς, όπου θα βρείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες για το 2022 δράσεις του προγράμματος. Μην ξεχνάτε να κάνετε like και στην σελίδα μας στο Facebook Fifty Plus Hellas – 50και Ελλάς για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του έργου και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στο τηλ. 2117100203, ή μέσω email: info@50plus.gr.

 

Υπεύθυνος Προγράμματος:  Γιάννης Γιαταγάνης

Κοινοποιήστε
Μετάβαση στο περιεχόμενο