ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Οι εθελοντές της 50και αποτελούνται από άτομα όλων των ηλικιών! Μπορούν να διαλέγουν οι ίδιοι τον τομέα στον οποίο θέλουν να προσφέρουν. Οι ομάδες που έχουν δημιουργηθεί μέχρι σήμερα είναι οι εξής:

  1. Ομάδα υποστήριξης του γραφείου της 50και Ελλάς. Η ομάδα αυτή υποστηρίζει την οργάνωσή μας με την οργάνωση των μελών, τη γραμματειακή υποστήριξη, τη στελέχωση περιπτέρων σε εκθέσεις, με μεταφράσεις από διάφορες γλώσσες κ.ο.κ.
  2. Ομάδα «Μεγαλώνοντας...μαθαίνω!». Οργάνωση διαλέξεων, φεστιβάλ, σεμιναρίων, ομιλιών με σκοπό τη δια βίου μάθηση και την προσωπική εξέλιξη.
  3. Ομάδα υγείας: Η ομάδα υγείας οργανώνει ομιλίες και συναντήσεις με ειδικούς στο χώρο της υγείας.
  4. Ομάδα εκδηλώσεων και εκδρομών: Εκδηλώσεις και εκδρομές οι οποίες έχουν σαν στόχο την ψυχική ενδυνάμωση αλλά και την εκπαίδευση των συμμετεχόντων οργανώνονται τακτικά για όλα τα μέλη της 50και Ελλάς.

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για προσφορά και εθελοντισμό στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΣ

  • Γιώργος Κουτρουμπής
  • Γεωργία Μιχαλοπούλου
  • Έλλη Πολυχρονοπούλου