Πολιτική Επιστροφών/ Ακυρώσεων

Επιστροφή λόγω αλλαγής γνώμης

Για αγορές βιβλίων και ημερολογίων τα οποία αποστέλλονται σε υλική μορφή έχετε το δικαίωμα ακύρωσης και επιστροφής της παραγγελίας σας εντός 14 ημερών, για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς καμία δικαιολογία. Αυτή η «περίοδος χάριτος» λήγει 14 ημέρες μετά την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Ωστόσο, η 14ήμερη περίοδος «χάριτος» και η Πολιτική Επιστροφών/Ακυρώσεων δεν ισχύει για όλες τις αγορές. ειδικότερα δεν ισχύει για τις ακόλουθες αγορές, που αφορούν λογισμικό ήχου, εικόνας ή υπολογιστή, όπως DVD, που αποσφραγίσατε μετά την παραλαβή του, διαδικτυακό ψηφιακό περιεχόμενο, εάν έχετε ήδη ξεκινήσει την τηλεφόρτωσή του ή την αναπαραγωγή του σε συνεχή ροή.

Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μία επιστροφή, μπορείτε να επιστρέψετε τα είδη που επιθυμείτε σε άριστη κατάσταση όπως παραδόθηκαν, εντός της προβλεπόμενης ημερομηνίας, που δεν θα ξεπερνά τις 14 ημέρες.

Εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των ειδών λόγω επιστροφής, η εταιρεία υποχρεούται να επιστρέψει το αντίτιμο των ειδών που επεστράφησαν, στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Τα επιστρεφόμενα από την εταιρεία  χρήματα καλύπτουν μόνο την τιμή αγοράς των προϊόντων και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα της αρχικής αποστολής της παραγγελίας σε εσάς. Ομοίως τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε μία παραγγελία προτού αυτή αποσταλεί.  Κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας αφαιρέστε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση».

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέσετε το 2117100203 και το Τμήμα Εξυπηρέτησης θα αναλάβει άμεσα την ακύρωσή της παραγγελίας σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του website ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@50plus.gr.

Αν έχετε ήδη πληρώσει την παραγγελία σας, το ποσό που πληρώσατε, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, θα σας επιστραφεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας, στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας, ισχύουν οι όροι στο άρθρο «Επιστροφή λόγω αλλαγής γνώμης» ή καλέστε μας στο 2117100203 για λεπτομερείς οδηγίες.

Επιστροφή λόγω ελαττωματικού προϊόντος

Σε περίπτωση που παραλάβατε ελαττωματικό προϊόν, μπορείτε να μας στείλετε μία αποδεικτική φωτογραφία στο info@50plus.gr. Εφόσον το προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό από την φωτογραφία, θα σας ζητηθεί να επιστρέψετε το ελαττωματικό προϊόν στη διεύθυνση Αμμοχώστου 6, Χαλάνδρι Αττικής ΤΚ15234 για να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση.

Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία θα σας αποστείλει νέο προϊόν, σε αντικατάσταση του ελαττωματικού, χωρίς κόστος για σας, εντός  5 ημερών.

Σε περίπτωση έλλειψης διαθεσιμότητας, το ποσό που πληρώσατε, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, θα σας επιστραφεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του ελαττωματικού προϊόντος, στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής, καθώς και τα μεταφορικά έξοδα αντικατάστασης, σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, βαρύνουν την εταιρεία και όχι τον πελάτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο