Εκδήλωση για τη Νέα Χρονιά και κοπή πίτας

Για να ξεκινήσει με ασφάλεια, χαμόγελα και αισιοδοξία η Νέα Χρονιά, η 50και Ελλάς και οι εθελοντές της σας καλούν την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 5μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ARION Athens Hotel, Αγ. Δημητρίου 18, Στάση Ηλεκτρικού Μοναστηράκι.

Οι εθελοντές του προγράμματος έχουν ετοιμάσει για σας απογευματινό καφεδάκι ή τσάι με σνακς όπου θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας με παιχνίδι και δράση.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

  1. Σύντομη παρουσίαση του προγράμματος δια βίου μάθησης για την ασφάλεια και την ευεξία των ατόμων 50+.
  2. Live επίδειξη αυτοάμυνας από τους ειδικούς του προγράμματος και συμβουλές για την ασφάλειά μας.
  3. Καταθέσετε την πιο τρελή ευχή σας, στο κουτί του «ΕΥΧΗΣΟΥ ΚΙ ΕΓΙΝΕ» θα και που ξέρετε; Μπορεί να πραγματοποιηθεί! Λεπτομέρειες θα δοθούν στη συνάντηση.
  4. και το «ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΑΒΟΥΡΑΣ»!!! Επιστρατεύστε τη φαντασία σας για τη συμμετοχή σας σε ένα πρωτότυπο παιχνίδι ανταλλαγής δώρων όπου θα γελάσουμε μέχρι τελικής πτώσεως.

Η συμμετοχή σας σε αυτό το παιχνίδι προϋποθέτει να φέρετε μαζί σας ένα αντικείμενο από το οποίο θέλετε να απαλλαγείτε (όχι χαλασμένο!) και τυλίξτε το σε συσκευασία πολύ ελκυστικού δώρου!!! Κανένας δεν πρέπει να ξέρει τι έχετε φέρει! Όσο πιο «άχρηστο» το δώρο, τόσο πιο πετυχημένο θα είναι το παιχνίδι μας! Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας.

Κόστος συμμετοχής 12€

Για συμμετοχή και κρατήσεις θέσεων δηλώνετε στα τηλέφωνα: 6977285274 και 6980833238 μέχρι 24 Ιανουαρίου.

Σας περιμένουμε!

Εκδήλωση για τη Νέα Χρονιά και κοπή πίτας

Αρχεία:

pdfΠρόσκληση145.36 KB